22. 8. 2013

MAPA, Road trip 2013: Projeli jsme celou Ameriku!

Jedno auto, pět lidí, 26 amerických států, 36 dní a 16 000 kilometrů. Představuji trasu, kterou jsme v tomto složení ujeli. Nebylo to vždy jednoduché, ale tyhle prázdniny přinesly úžasné zážitky, které zůstanou na celý život. 



Na mapě najdete každou cestu a zastávku, kterou jsme udělali. Každá ikonka má popisek, datum a většinou i fotku. Prohlížejte úseky, které vás zajímají, a nebo projeďte celou trasu. :) Třeba jednou někomu mapa poslouží jako inspirace při vlastním cestování.


Náš příběh začal 12. července nočním příletem do New Yorku a na stejném místě zase 18. srpna skončil odletem zpět do Prahy. Monika, Lukáš, Adéla, Jirka a Petřík. Měli jsme plných 36 dní, abychom poznali ze Spojených států nejvíc, co se dá. 

Z padesáti států (a jednoho federálního území), které tvoří USA, jsme jich navštívili 26 (a jedno federálního území). New York, New Jersey, Pennsylvania, Delaware, Maryland, Virginia, Tennessee, North Carolina, Georgia, Florida, Alabama, Mississippi, Louisiana, Texas, New Mexico, Arizona, Nevada, California, Utah, Wyoming, Colorado, Nebrasca, Iowa, Illinois, Indiana, Ohio.

Zleva: Petřík, Lukáš, Moni, Adéla a Jirka v Hollywoodu v Californii

Žádné komentáře:

Okomentovat